Jak gadać z dziewczyną bądz facetem. Jak wyrwać laskę. Spostrzeżenia i doświadczenia na ten temat.
Hej
Jestem nowy na tym forum, specjalnie szukałem mało znanego forum, bo chciałem opisać mój problem i prosić o pomoc.
U mnie w liceum nr 16 w Krakowie jest pewna panna która mi się bardzo podoba. Nie ma gadu ani ank bo nie lubi neta. Próbowałem do niej zagadać ale rozmowa nam sie nie kleiła. Koledzy czują ża mi na niej zależy więc ciągle specjalnie sie ze mnie śmieją. Proszę pomóżcie mi jak mam ja poderwać. A w szczególnosći zwracam do dziewczyn no i do admina o patrze że doświadczony
heh...;D Admin cały czas się uczy.
A wracając do tematu , spróbuj do niej może wyrwać numer...a Ci twoi koledzy niech się nie śmieją bo niedługo może i oni się zakochają.. Spróbuj sie dowiedzieć co ona lubi , gdzie często bywa , to może być pomocne.
Leszczyk
W jednym z tematów wisi lista na której jest napisane o czym możesz konwersować z dziewczyną. Radziłabym zastosować się do niej, gdyż kilka sposobów jak np. pogawędka o marzeniach jest całkiem ciekawym tematem. Poza tym gdy z nią rozmawiasz nie okazuj zbytniego zdenerwowania, to czasami dziwi i może zostać dwuznacznie odebrane. Jeśli dziewczyna chodzi do Twojej klasy może również zaproponować jej pomoc z jakiegoś przedmiotu, lub odwrotnie.
Leszczyk
Racja, racja. Perez nie jest odważny xd.
Ok, w poniedziałek spróbuje odprowadzić ją do domu , postaram odważyć się na to Jeśli macie dla mnie jeszcze jakieś rady, to piszcie
Ja napisze Wam potem czy mi się udało.